perjantai 5. toukokuuta 2017

Anna nannaa!

Oli ihan mahtavaa tulla töistä kotiin lyhyen, mutta haastavan viikon päätteeksi ja nähdä pöydällä paketti. Toki se oli avattu, kun sanoin herralle, että siellä on suklaata hänelle. Kävi tuuri, että Atte teki etänä hommia ja oli kotona paketin saapuessa, nimittäin meidän lähipostin kanssa on aina kauhea tappeleminen ja aikataulutus. 

Olin jo toukokuussa 2016 bongannut ystäväni Instagramista kuvan Allsorts Black & White -namipussista ja jo silloin halusin niitä maistaa. No ei niitä tietenkään täältä saa ja kukaan ei niitä sitten ruvennut postittelemaankaan, niin jäin nuolemaan näppejäni ja ajan kuluessa asia unohtui.

Nyt muutama hetki sitten bongasin Puuma -namipussin, kun kyttäsin jälleen Instagramia. Se oli saatava! Ensinnäkin ihan sen takia, että siinä lukee limited edition ja toisekseen, se on salmiakkimix-pussi. No, aloin jälleen huutelemaan asiasta ja kappas! Sain kuin sainkin sen ja aiemmin himoitsemani Allsortsin myös tänne Epsaaniaan asti! Vieläpä TUPLANA! Lisää huutomerkkejä!! 

Koska pakettien lähettäminen on ihan järkyttävän hintaista, niin Suomesta tänne kuin täältä Suomeenkin (juu, tuli varmasti yllärinä, että kyllä se täältä päin on ihan yhtä kallista siihen suuntaan), niin toki kustansin paketin itse. Joskus on vaan pakko hemmotella itseään! Painoa paketilla sai olla max 2kg, niin tilasin siihen kylkeen sitten Atelle hänen lempparisuklaata ja meille maailman parasta Pepsodentin vihreetä hammastahnaa, jonka jälkeen suu ei kuivu ja janota. Ah, luksusta! Joku varmaan pitää mua ihan idioottina, että miksen vaan kolua kaikkia suomikauppoja läpi ja osta sitä mitä saa ja ole vaiti. No, koska pakettien saaminen (ja lähettäminen) on kivempaa. Itsekin tykkään joskus lähetellä jotain. Lähinnä on viimeaikoina tuolle korttiasteelle jäänyt mun postittelut, mutta parempi sekin kuin ei mitään. 

Justiinsa meinaan viime viikolla laitoin äitienpäiväkortit matkaan ja tällä viikolla on liikuttuneita puheluita ja viestejä tullut jo 3/4. Täällä äitienpäivää vietetään nyt sunnuntaina 7.5.2017 ja Suomessa viikkoa myöhemmin 14.5.2017. On ihana ilahduttaa läheisiä korteilla. Kuulemma on kiva sieltä postilaatikosta välillä muutakin kaivaa kuin laskuja ja mainoksia, hah.  

Mutta niin, tässä nämä namipussit ja oikein suuri kiitos lähettäjille!

Kaikki tuplana hammastahnaa myöden, voiko täydellisempää olla!

Cloettan All sorts Black & White

Fazerin Puuma

Pakko vielä kertoa yksi hauska juttu toiseen paketin lähettäjään liittyen. Tai ei se hänen mielestään varmasti hauskaa silloin ollut. 

Oli vuosi 2005 Kauhajoella, Nummijärven leirintäalueella, Nummijärviajossa. Meikäläisellä ja ystävälläni ei ollut ikää pelata pelikoneella ja yritti olla vähän tylsääkin. Harmitti niin vietävästi, kun pelaaminen jäi vain muutamasta kuukaudesta kiinni, syksyn lapsia kun molemmat ollaan. Tuohon aikaan sääntö-Suomi salli 15-vuotta täyttäneiden pelata rahapelikoneita. Kovasti kuitenkin haluttiin aikaa kuluttaa siinä pelaten, koska koneeseen oli ohjelmoitu Mansikka-peli ja siitä voitti aina jotain. No, päätettiin sitten pyytää ihan vaan nopeesti tätä isäni serkun miestä käymään siinä pelikoneella, sillä saimme baarin pitäjältä luvan pelata, mikäli mukanamme on täysi-ikäinen valvoja. Siinä hän tönötti jakkaralla muutaman tuntia ja aina, kun yritti livahtaa pihalle, niin vinguttiin hänet takaisin. Ihan vaan nopeesti meinas mieheltä mennä koko ehtoo meidän kakaroiden pelivahtina toimimiseen. Bändi soitti pihaterassilla rokkia ja sinne mentiin lopulta koko porukka kinttuja vispaamaan muiden sekaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Kiitos ja anteeksi vielä näin pari vuotta jälkikäteen tästäkin asiasta! 

P.S. Jos et ole koskaan käynyt Nummijärviajossa, niin mene ihmeessä! Tämä kokoontumisajo on aina aloittanut oman kesäni niinä vuosina, kun itse vielä motskarilla ajelin. Nummiskalla on aina hyvä ruoka ja mukavaa seuraa. Siellä käydään myös hyvin vakavamielinen Motoristiluomumölkyn SM-kilpailu, johon on ihan täysin validit säännöt. Jos niistä siis vaan ymmärtää mitään, kun ne on kirjoitettu Pohojalaasella murtehella. Jos hyvä tuuri käy, niin näet isäni motorhomen heti portilla. Kyllä on hyvä lippuluukku semmonen 60-luvun Citikka! 

Kauden muihin motoristirientoihin voit tutustua Kekun rallikalenterissa.












4 kommenttia:

  1. Oon ilonen sun puolesta, et sait noita nameja! :D Mä meinaan eilen mietin prismassa ku laitoin puuma-pussin kärryyn, et onkohan kukaan lähettäny niitä sulle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana :D Mä heräsin kattelemaan kommentteja vasta nyt, kun on ollut muka niin kiire ja sit iski lomakin. Kuvittelin kovasti kirjottavani lomalla, mut pyhpah! Löysäilyks meni koko kaksviikkonen. Se kai silti loman tarkotus onkin... :D

      Poista
  2. Onneksi sentään sai välillä käydä täyttämässä tuopin kun noi muksut hakkasivat rahansa pelikoneeseen :)
    Tv: se toinen postittaja

    VastaaPoista

Sanny jotai