keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Kuinka olenkaan sinua kaivannut!

Terveisiä toukokuulta!

Me muutettiin (taas), hah! Vaikka meillä on nyt yksi huone vähemmän ja jouduttiin luopumaan sekä ruokaryhmästä että varastosta, tuntuu silti olevan enemmän tilaa. Nykyisessä asunnossa on nimittäin tosi hyvä pohjaratkaisu ja niitä ei ihan kovin usein nää. Ainakaan vuokra-asunnoissa. Lisäksi saadaan nauttia kauniista puutarhasta, isosta allasalueesta ja hiljaisuudesta. On aivan uskomatonta, kuinka hyvä tässä asunnossa on olla, kun mistään ei kuulu juuri mitään ääniä. Kaamoskin on rauhoittunut hieman, kun ei ole niin paljon vahdittavaa koko ajan. Autopaikan saamme lokakuun puolessa välissä ja sekin sisältyy vuokraan. Kaikkein parasta asunnossa on silti se, että meillä on UUNI JA ASTIANPESUKONE! Vuokrakin on hieman vähemmän kuin vanhassa asunnossa ja sijainti huomattavasti parempi. On ihan lottovoittajaolo!


Sanoiko joku UUNI??

Atelle tehtiin työnurkkaus olohuoneeseen ja mulle makkariin. En tosin tee töitä kotoa käsin, mutta tarvitsen silti oman pienen reviirin. Aiemmin se on ollut keittiön pöydän ääressä, mutta nyt mulla on oma ihana nurkkaus. Ostettiin makkariin teinipöytä Ikeasta eli semmoinen piskuinen työpöytä, josta toinen puoli kantta aukeaa peiliksi. Mulla oli teininä sellainen koulupöytänä. Perin sen aikoinaan siskoltani ja se oli aivan ''zikamageee'', kunnes siitä tuli nolo. Siinäkin oli toisella puolella laatikko ja toisella peilikansi, jonka alta löytyi säilytystilaa. Sain siis 2010 -luvun minimallin siitä ysärin helmestä. 

Olen muutenkin viime aikoina ihan huomaamattani luikahtanut nostalgian huumaan, sillä tykkään krepata hiukseni. Kokonaan. Jokaista karvaa myöten. Se on iso ilmava pehko, jotta Atte inhoaa. Se vaan on näillä keleillä ihanan viileä ja pysyy puhtaanakin paljon pidempään kuin perus itsekseen kuivunut lehmän nuolema luonnonlaineeni. Ei Atte sellaista voi ymmärtää, kun sillä on luonnostaan ilmava semiafro. En sentään ole vielä lähtenyt saparolinjalle tai hankkinut MissSixtyn lantiohousuja. Enkä semmoista kaulahässäkkää. Mutta kampapannan (?) ostin. Se vaan hajosi ennen paikoilleen pääsyä. Perhanan kiinalaatu... Kai kaikella on tarkoituksensa. 


Tenemos un nuevo apartamento! Olé!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanny jotai